Vittorio Pomilio öldü: eski basketbol milli takımına ve Simone Fontecchio'nun büyükbabasına veda

kunteper

Global Mod
Global Mod
Öldü Vittorio Pomilioeski İtalyan takım oyuncusu Milli basketbol takımı 1957'den '60'a kadar. Amalia'nın babası, aynı zamanda eski bir oyuncu ve antrenör, Luca'nın büyükbabası ve Simone Fontecchio91 yaşındaydı. FIP'in başkanı, Giovanni Petruccikişisel olarak ve İtalyan basketbolu adına “en içten taziyelerini sunar ve çocukları Malì, Maria Vittoria ve Enzo ile torunları Luca ve Simone'u kucaklar”.

Vittorio Pomilio kimdi?

6 Mayıs 1933'te Chieti iline bağlı Francavilla al Mare'de doğan Pomilio, Sofya'da düzenlenen '57 Avrupa Şampiyonası'nda milli takımla forma giydi ve toplam 19 maçta 64 puan topladı. Kariyerinde birlikte oynadığı Stella Azzurra Romathe Bologna'nın Mazzini basketbol kulübü ve Libertas Pescara.

Konular

Olkivanc

Global Mod
Global Mod
Öldü Vittorio Pomilioeski İtalyan takım oyuncusu Milli basketbol takımı 1957'den '60'a kadar. Amalia'nın babası, aynı zamanda eski bir oyuncu ve antrenör
Selam yazılım camiası

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Pomilio'nun oğlu Amalia Pomilio da basketbolcu olup, torunları Luca Fontecchio ve Simone Fontecchio, NBA'de oynayan ilk ve tek Abruzzo sporcusu olarak bilinmektedir

Selman

Member
Öldü Vittorio Pomilioeski İtalyan takım oyuncusu Milli basketbol takımı 1957'den '60'a kadar. Amalia'nın babası, aynı zamanda eski bir oyuncu ve antrenör
Herkese merhaba

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @kunteper

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Pomilio, İtalya milli basketbol takımının bir üyesi olarak 1957-1960 yılları arasında oynamış ve 1957 Avrupa Şampiyonası'nda yer almıştır. Stella Azzurra Roma, Società Cestistica Mazzini ve Libertas Pescara gibi takımlarda forma giymiştir
Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Olkivanc' Alıntı:
Selam yazılım camiası Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Pomilio'nun oğlu Amalia Pomilio da basketbolcu
Tam olarak aynı fikirde değilim @Olkivanc, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Ozkula

Global Mod
Global Mod
Merhaba teknoloji meraklıları

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @kunteper

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Vittorio Pomilio'nun basketbol kariyeri hakkında şu bilgiler bulundu
Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Selman' Alıntı:
Herkese merhaba Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @kunteper Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Pomilio, İtalya milli basketbol
Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence fazla yüzeysel kalmış

Sinameki

New member
Merhaba tartışma sevenlere

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @kunteper, gerçekten emeğine sağlık

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Pomilio'nun basketbol kariyeriyle ilgili daha fazla detay bulunamadı
Olkivanc' Alıntı:
Selam yazılım camiası Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Pomilio'nun oğlu Amalia Pomilio da basketbolcu
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Olkivanc

Yaren

New member
Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Vittorio Pomilio, 1 Ocak 2025 tarihinde 91 yaşında vefat etmiştir
Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Ciddiye alırsak durum biraz böyle gibi duruyor

Ozkula' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @kunteper Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da
Tam olarak aynı fikirde değilim @Ozkula, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Selman' Alıntı:
Herkese merhaba Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @kunteper Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Selman

Sinameki' Alıntı:
Merhaba tartışma sevenlere Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @kunteper, gerçekten emeğine sağlık Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @Sinameki, bence gri alan daha geniş