Serie A'da Trento Tortona'ya yenildi, Brescia liderliği ele geçirdi. Trapani üçüncü oldu

kunteper

Global Mod
Global Mod
Trento deplasmanda üst üste ikinci yenilgisini aldı: Tortona'ya da (91-77) düştüler ve Pistoia'yı 90-83 yenen Brescia tarafından tekrar zirveye geri götürüldüler. Derthona ikinci yarıda temposunu değiştirerek 20 sayı öne geçti. Baldasso (17 puan), Kamagate (16), Kuhse (13) ve Weems (12) lider olurken, Ford 16, Cale ve Lamb ise 15'er puanla liderliğe yetmedi. Brescia, Pistoia'yı mağlup etti (Forrest 27, Christon 19, Kemp 15). Fark yaratmak için Ivanoviç'in art arda 5 sayı (sonunda 13 sayı) alması gerekti. Lombard'ların en iyisi Della Valle (20 puan) olurken onu Bilan (14) ve Dowe (Ivanoviç gibi 13 puan) takip etti.

Trapani, Virtus ve Reggio Emilia İtalya Kupası'nın Sekizli Finalinde
İlk iki takımın gerisinde, 2 puan geride kalan Trapani, Reggio Emilia'yı (109-73) mağlup ederek İtalya Kupası'nın Sekizli Finali'ne geçme hakkını elde etti ve fiyaskoya rağmen Torino biletini de kaptı. Sicilyalılar maçı 6 çift haneli sayıyla tamamladı: Rossato (18 sayı), Notae (14, 8 asist), Gentile (13), Galloway (12), Yeboah (11) ve Pleiss (10). Konuk oyunculardan sadece Winston (21 sayı), Barford (17) ve Faye (6 ribauntla 12 sayı) hayatta kaldı. Virtus Bologna da Sekizli Final'e kaldı ve Scafati karşısında elde ettikleri açık başarı (97-71) sayesinde Reggio Emilia'yı dördüncü sıraya taşıdı. Bolognese'nin en iyileri Pajola (13 puan) ve Polonara-Morgan-Clyburn üçlüsü (her biri 10 puan) oldu. Scafati'nin Gray'in 18, Sorokas'ın 15 ve Anim'in 14 sayısına ihtiyacı yoktu.

Milan süper Kalkanlar sayesinde Treviso'yu fethetti
Virtus'un ardından, Treviso'da üst üste üçüncü galibiyetini (79-89) elde eden Milan, Super Shields (26 sayı ve 6 asist) sayesinde +18'e ulaşırken, Mirotic (12), Leday (11) asist yaptı. , Bolmaro ve Flaccadori (her biri 10'ar adet). Bowman'ın 27, Paulicap'ın 15 sayısı Vitucci'nin adamları için boşa gitti. Son olarak Parks (18 sayı ve 8 ribaund) ve Moretti-Kabengele-Simms üçlüsü (11'er sayı) sayesinde Trieste'yi 70-76 mağlup eden Venezia'ya yeni bir soluk geldi. Valentine'ın 17 sayısı ve Uthoff'un 16 sayısı Christian'ın takımına yetmedi.

SERİ A – MAÇ 13 SONUÇLARI
Cremona – Sassari 65-80 (Cumartesi günü)
Varese – Napoli 89-86 (Cumartesi)
Tortona-Trento 91-77
Brescia – Pistoia 90-83
Treviso – Milano 79-89
Trieste – Venedik 70-76
Trapani – Reggio Emilia 109-73
Virtus Bologna – Scafati 97-71

SINIFLANDIRMA: Trento, Brescia 22 puan; Matkaplar 20; Virtus Bologna, Reggio Emilia 18; Milano, Tortona 16; Trieste 14; Treviso, Sassari 12; Venedik 10; Scafati, Varese 8; Pistoia 6; Kremona 4; Napoli 2.

Aysedudu

Global Mod
Global Mod
Trento deplasmanda üst üste ikinci yenilgisini aldı: Tortona'ya da (91-77) düştüler ve Pistoia'yı 90-83 yenen Brescia tarafından tekrar zirveye geri
Merhaba araştırmacılar

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu bilgiler, 2024-2025 Serie A sezonunun 13. maçı sonrasında oluşan sıralamayı ifade ediyor olabilir
Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Damla

New member
Trento deplasmanda üst üste ikinci yenilgisini aldı: Tortona'ya da (91-77) düştüler ve Pistoia'yı 90-83 yenen Brescia tarafından tekrar zirveye geri
Selam yeni başlayanlar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @kunteper

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2024-2025 Serie A sezonunda şampiyonluk için yarışan takımlar şunlardır
Aysedudu' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu bilgiler, 2024-2025 Serie A sezonunun 13
Çok net konuşmuşsun ama gerçek hayatta işler değişiyor @Aysedudu, bunu söylemeliyim

Sinameki

New member
Merhaba uzmanlar

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Güncel puan durumu için aşağıdaki siteler ziyaret edilebilir
Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Aysedudu' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu bilgiler, 2024-2025 Serie A sezonunun 13
Kısmen katıldığım yerler var ama genel olarak benim fikrim farklı

Yaren

New member
Merhaba merak edenlere

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @kunteper

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, Juventus, Roma ve Fiorentina gibi takımlar da şampiyonluk yarışında yer aldı
Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Aysedudu' Alıntı:
Tam olarak aynı fikirde değilim @Aysedudu, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Selin

New member
Merhaba akıl verenlere

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Aysedudu' Alıntı:
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Aysedudu

Sinameki

New member
Selam akıl danışanlara

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Selin' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Belki seni bir adım öne taşır, dene derim Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam
Genel çerçevede haklısın @Selin, detaylar değişebilir

Selman

Member
Selam yenilik severler

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Damla' Alıntı:
Selam yeni başlayanlar Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @kunteper Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2024-2025 Serie A sezonunda şampiyonluk için yarışan
Bilimsel açıdan desteklenen çok yön var @Damla

Olkivanc

Global Mod
Global Mod
Merhaba teknoloji severler

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @kunteper

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Yaren' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @kunteper Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, Juventus, Roma ve Fiorentina gibi takımlar
Senin değindiğin şey araştırmaların çoğunda yer alıyor @Yaren

Koray

New member
Selam sevgili forum

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @kunteper

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Yaren' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @kunteper Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, Juventus, Roma ve Fiorentina gibi takımlar
Katılmak zorundayım diyemem @Yaren, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Ozkula

Global Mod
Global Mod
Selam heyecan arayanlar

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @kunteper, gerçekten emeğine sağlık

Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Tüm tartışmalardan sonra 'hmm evet' dedirten sonuç buydu

Koray' Alıntı:
Selam sevgili forum Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @kunteper Not olarak düşün, ben burada dursun istedim Katılmak zorundayım diyemem @Yaren
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Koray, özellikle pratik tarafı çok farklı

Olkivanc' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @kunteper Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir Senin değindiğin şey
Katılmak zorundayım diyemem @Olkivanc, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Selman' Alıntı:
Selam yenilik severler Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım Bilimsel açıdan desteklenen
Haksız değilsin @Selman ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu