Wembanyama, Shaolin manastırında on gün: “Tüm programlarını duraklattı”

kunteper

Global Mod
Global Mod
Nerede bitti Victor Wembanyama? Cevap önemsiz olmaktan uzak. Ama önce bir adım geri ihtiyacın var. Uzun Fransız San Antonio Spurs Şubat ayından beri, o zamana kadar ikinci NBA sezonunu önceden kesmeye zorlayan kan pıhtıları tarafından oluşturulan bir omuz sorunu için durdu. İyileşmesi, özellikle psikolojik düzeyde iyi ilerleyecekti. Ve manevi.

Birden fazla bağımsız kaynağa göre, “Victor Wembanyama sadece Shaolin kültüründe derinden ilgi çekici değil, aynı zamanda başını tıraş etmişti ve şimdi Tapınak Tapınağı'nda 10 günlük bir rettaya başlıyor. Yaklaşan seyahat planları duraklatıldı ve sonlandırması zaten ayrıldı.” https://t.co/ld30ltuyym3

– Spursr? Liman? R (@spurreporter) 8 Haziran 2025
Shaolin Manastırı'ndaki Çekme

X'in son günlerinde, gazeteciye göre Fransızların fotoğrafları dolaşmaya başladı. Tozlu Garza Shaolin manastırında 10 günlük bir geri çekilme için Çin'in Zhengzhou kentinde yer almaktadır. Gazeteci, “Görünüşe göre Victor Wembanyama Münih'in hayatını tamamen kucaklıyor.” “Birden fazla kaynak bana Wemby'nin bu kültürle derinden ilgilendiğini ve bir öğretmenin tapınakta 10 günlük bir geri çekilmeye başlayarak saçlarını parçaladığını söyledi. Tüm seyahat programları duraklamış ve çevresi zaten ülkeyi terk etti”. Son birkaç gün içinde Wembanyama, Çin'deki varlığını onaylamak için Çin duvarından bir video paylaşmıştı. Shaolin-sì, Budizm Chán ve Shaolinquan'ın beşiğinin doğum yeri olarak tanınır. Mevcut Henan bölgesinde bulunur ve S Dağı'nın kuzey tarafında bulunur. Nghs? N.

Gelecek

Sonra oyunun fiziksel durumu ve alışkanlığını kurtarmak olacak. Wemby'nin adı hala Fransız CT Frédéric Fauthoux'un Bleus Milli Takımı, Olimpiyat gümüşü sezonunda çizdiği ve Avrupa-Eylül Avrupa Şampiyonası için tercih edildiği listesinde olacaktı. Fransa, Belçika, İzlanda, İsrail, Polonya ve Slovenya ile D Grubu'ndadır. Oyunlar Katowice'de oynanacak. Turnuva dört ülke arasında bölünmüş, son aşama Letonya'da Riga'da gerçekleşecek. Paris Olimpiyatları'nın yanı sıra, Wembanyama milli takımı ile asla kıdemli bir turnuva oynamadı. “Daha iyiyim, bu sorunu geçtim,” dedi Wembanyama Nisan ayında “ama iyileşme bir süreç. Ne geç ya da önceden, her adımı dikkatlice takip ediyorum”.