Sepet, Cleveland tarafından NBA Taslağında Seçilen Mavi Saliou Niang

kunteper

Global Mod
Global Mod
Bir İtalyan geri dönüşte seçilecek Taslak NBA. Öyle Saliou NiangCleveland Cavaliers tarafından 58. mutlak seçim ile çağrıldı. Senegal'de Dakar'da doğdu, Lecco eyaletinde büyüdü, burada iki yaşındayken ailesiyle birlikte geldi, Nianf ABD Profesyonel Şampiyonasında seçilen 12. İtalyan oyuncu. 199 santimetrelik bir kanat, 21 yaşında ve antrenör Pozzecco tarafından milli takıma çağrıldı: Niang, Fortitudo Bologna'nın gençlik sektöründe büyüdü ve daha sonra son iki yıl içinde kutsamanını bulduğu L'Aquila Basket Trento'ya taşındı.

Trento gömleği ile Niang tarafından ezilmiş

Trento gömleği ile Niang tarafından ezilmiş

Niang, Yaz Ligi için Cavaliers'a katılacak

Muhtemelen Cavaliers'a en azından oynaması için bakılacak olmasına rağmen, NBA'ye pek geçmeyecek Yaz LigiAvrupa'daki büyümesini sürdürmek için. Hedefi Virtus Bologna.

“Gördün mü?” (Gördün mü?)

“Evet aşkım, gördüm!” (Evet, aşkım, gördüm!)

Saliou Niang, Cleveland'a genel olarak 58 numaralı hazırlandıktan sonra ailesini İtalya'da aradı pic.twitter.com/pxr6ooa675

– NBA (@NBA) 27 Haziran 2025
Anne ile heyecan verici vidoecoechiamatata

Oyuncu, sunum için sahneye çağrıldığında New York'taki Barkley Center'da bulundu. NBA, videosunu Niang'ın İngilizce göründüğü sosyal medyada yayınlamanın yanı sıra, annesini karşılayan oyuncunun İtalyancasına bir video görüşmesi yaptı: “Gördün mü?” Dedi. “Evet, aşk. Gördüm,” diye yanıtladı anne gözle görülür bir şekilde hareket etti.