NBA, Brown'ın üçlüsü ve Tatum'un büyüsü: Boston uzatmada Indiana'yı yendi

kunteper

Global Mod
Global Mod
Cehenneme ve geri. Jaylen Brown'un kurtarışları Boston son nefeste Jayson Tatum işi uzatmada tamamladı: TD Garden'da Celtics 133-128 galip geldi Indiana Doğu Konferansı finalinin 1. maçı.

Uzatmada Tatum gösterisi

Pacers'ın elinde olduğu ancak sirenden Brown'un 6″1 (26 sayı) aldığı 1. maç herkesi uzatmaya gönderen üçlüyü buluyor ve Tatum 36 sayının 10'unu toplayarak öne geçiyor. Jrue Holiday de belirleyici. 28 puanla sezonun en iyi performansını sergileyen Brown, “NBA play-off'ları böyle, duygularınızı yönetmelisiniz çünkü her şey olabilir” yorumunu yaptı Brown: “Siren çalana kadar bitmez, bitene kadar da bitmez ve biz de bir yolunu buluruz.” kazanmak”.

perşembe maçı 2

Boston böylece iç saha faktörünü koruyor; Pacers, özellikle Haliburton'un 25 sayı ve 10 asistinden ve Celtics'in Porzingis'ten yine Porzingis'siz kalmak zorunda kaldığı boyalı alanda 13 üçlük ve 56 sayı kaydeden takım çalışmasından sonra pişmanlık duyuyor. Siakam (24 sayı ve 12 ribaund) ve Turner (23+10) da double double yaptı ancak 11 top çalma (Brown, Tatum ve Holiday için üçer top çalma) ile Boston savunmasına da teşekkür etmek gerekiyor. İkinci perde Perşembe günü TD Garden'da oynanırken, Batı Konferansı'nın Minnesota ile Dallas arasındaki finali İtalyan gecesinde başlıyor.