Sacripanti artık Scafati’nin koçu değil: “Kişisel nedenler”. Boniciolli’deki tezgah

kunteper

Global Mod
Global Mod
Orada Givova Scafati Ve Pino Sacripanti “Kendilerini bu sezon sonuna kadar bağlayan sözleşmeyi karşılıklı olarak feshettiklerini duyurduk. 22/23 sezonunda heyecan verici bir şampiyonluk finali ve mevcut rekabetçi yıla iyi bir başlangıçla elde edilen olağanüstü kurtuluşun ardından, ne yazık ki tamamen kişisel Artık ilişkinin kesilmesini koçun sebepleri belirliyor. Kulüp, Stefano ‘Pino’ Sacripanti’ye insani açıdan minnettar ve duygusal olarak bağlı kalacak.” Scafati’nin yeni teknik direktörü Matteo Boniciollisezon sonuna kadar sözleşme imzalayan oyuncu.

Gentile, Scafati’nin yeniden lansmanı: “Baba olmak beni değiştirdi. Milli takım mı? Bir bölüm kapandı ama benim tarafımdan değil”

15 Kasım 2023

“Sevgi dolu bir dostluk, saygı ve derin şükran ilişkisiyle derinden bağlı olduğumu hissettiğim Pino Sacripanti’ye kalbimin derinliklerinden teşekkür etmek benim görevim. Tüm kulüp, verdiği tarihi sonuçtan dolayı Pino’ya derinden minnettar ve bağlı. geçen sezon bize olan bağlılığı, sürekli bağlılığı ve inatçı kararlılığı sayesinde. Hemen uyum sağladığı tüm şehir, onun insani ve profesyonel niteliklerini takdir edebildi. Pino’ya yürekten iyi şanslar diliyorum, kesinlikle bizim için yollar tekrar buluşacak”, diye ilan etti patron Lombardlar’da.

Sacripanti: “Basketbol dışı nedenler”

Sacripanti, “Geçen yıl Nello Longobardi’ye olan minnettarlığımdan dolayı Scafati’ye zor bir zamanda geldim” yorumunu yaptı ve birlikte çok önemli bir sonuca ulaştık. Bu yıl ona ve oğlu Enrico’ya olan sevgi ve saygımız güçlendi. Nello Longobardi, sevgisi ve sıcaklığı olağanüstü bir insana, büyük cömertliğe ve gerçek değerlere sahip bir patron. Her zaman maksimum özveri ve profesyonellikle yürütülen sürekli çalışmaları için teknik, tıbbi ve idari personelime teşekkür ederim. Tüm Scafati hayranlarına her zaman teşekkür ederim. saha içinde ve saha dışında bana yakın olmak. Ne yazık ki, tamamen basketbol dışı nedenlerden dolayı, istemeyerek de olsa bu işbirliğini yarıda kesmek ve ara vermek zorundayım. Sezonun geri kalanında kulübe ve takıma iyi şanslar diliyorum. Bir numaralı hayranları olarak beni her zaman yanlarında tutacaklar.” Teknik direktör, 25 Kasım’da Sassari’de oynanan maç öncesinde şiddetli renal kolik nedeniyle hastalanmıştı.