NBA ve Boston işi tamamladı: Indiana'yı tekrar yendi ve finallere uçtu

kunteper

Global Mod
Global Mod
Boston vakit kaybetmiyor, aynı zamanda 4. yarışı da kazanıyor Indianapolis (105-102), Doğu Konferansı finalini 4-0 kapattı ve sahaya uçtu Finaller. 17 şampiyonlukla (Los Angeles Lakers'la birlikte elde edilen bir rekor) Massachusetts takımı, zengin tarihinin 23. finalini oynayacak. 6 Haziran'dan itibaren Batı finalinde Minnesota'ya karşı (bu akşamki 4. maç) muhtemelen Luka Doncic'in Dallas Mavericks'iyle karşılaşacak. Boston, 2022'de Golden State Warriors'a yenildikten sonra finale geri dönüyor ve Kevin Garnett – Paul Pierce – Ray Allen üçlüsünün dönemi olan 2008'den bu yana eksik olan bir şampiyonluğun peşinde olacak.

Finalin Brown MVP'si

Bugün Celtics'e liderlik ediyorum Jaylen Brown ve Jayson Tatum. Brown, Doğu Konferansı finalinin en iyi oyuncusu seçildi; 4 maçta neredeyse 30 sayı, 4. maçta 29, son çeyrekte ise 10 sayı ortalamasıyla iki çok ağır üçlük attı. Brown gülümseyerek “Hiçbir şey kazanmadım, beklemiyordum” dedi.

Maçtan önce ve sonra Celtics saygı duruşunda bulundu Bill Waltonİki kez NBA şampiyonu (bir kez 1986'da Celtics'te) dün 71 yaşında hayatını kaybetti.

Konular