NBA, Timberwolves ve Warriors arasındaki maçtan köri yaralanmasına kadar

kunteper

Global Mod
Global Mod
Indiana ikiye katlanıyor, Golden State güçlü. . Pacers Sprint'te kazanırlar (120-119) a Cleveland Ve doğudaki yarı finalde 2-0 devam ediyorlar. BEN Savaşçılar İkinci çeyrekte yaralanma için affetme Minnesota (99-88) Yarı final serisindeki 1-0'ı Batı'ya fethediyor.

Haliburton karar verir, Hint 2'den 0'da

İkinci serbest atış hata yaptıktan sonra topu fethederek siren üzerindeki üçten bir atış, e Tyrese Haliburton Hint'i 2-0'a götüren işletmeyi gerçekleştiriyor. 120 ila 119, ev sahibi takımın birkaç sahibi olmadan, 20 puan önde yapıldıktan sonra Cavaliers Parke'ye ulaştı. Haliburton uzun zamandır “abartılı” çığlığı ile rakip hayranların korosu tarafından hedeflenmiştir: birkaç gün önce atletik tarafından yayınlanan ve tüm NBA'nin en abartılı oyuncu etiketinden etkilenen ABD profesyonel basketbol oyuncuları arasında anonim bir anketin etkisi. “Bu tedaviyi beklemiyordum -daha sonra 25 yaşındaki Hint oyunu -guard dedim -ama bu anketten, sık sık bana bağıracaklarını hayal ediyorum. Her neyse, nasıl gittiğini gördüm, bana abartılı ver ..”.

Steph Curry

Steph Curry

Curry için Savaşçıların Kaygısı

Batı'nın yarı finalinde, ben Golden State Warriors Timberwolves (99-88) Yarış 1, ancak ikinci çeyreğin başında sol bacağında bir kas yaralanması için çıkan Curry için endişe duyuyor. Onun için gerilme korkusu var.

Konular