Nba, Batı’da Denver Nuggets, Lakers’a karşı 3-0 öne geçti: finale bir adım kaldı. LeBron hakemi eziyor ve dudağını kırıyor

kunteper

Global Mod
Global Mod
ONLAR Denver Nuggets bir adım uzaktayım NBA finali 119-108 yendikten sonra Lakers içinos angelesfinal serisinde 3-0 önde Batı Konferansı. Nuggets’ı evlerinde tarihindeki ilk finale doğru sürüklemek için. Lebron Jamesoyun kurucuydu Cemal Murat 37 sayı, 7 ribaund, 6 asistle ve Nikola Jokiç15’i sadece dördüncü çeyrekte olmak üzere 24 sayı atan oyuncu. Anthony Davis 28 sayı ile Lakers’ın en skorer ismiydi. James Ve Austin Reaves amaca 23 kişi getirdiler, ancak bu noktada çaresiz görünen bir geri dönüş başlatmak için yetersiz. Kalabalıkta Lakers’ı desteklemek için kenardan şov dünyasının yıldızlarından oluşan büyük bir ekip de vardı. Jack Nicholson ile Denzel Washingtonkim kesinlikle Pazartesi günü geri dönecek yarış-4Kaliforniyalıların paltodan kaçmaları için son şans.

Lakers-Nuggets 108-119

Sahadaki dengeyi hemen bozan, ilk çeyrekte 17 sayı atan ve tüm Lakers kadrosununkinden daha yüksek bir şut yüzdesi ile ilk sirende kendini 32-20 geride bulan Murray oldu. Lakers’ın devre arasında yakın kalarak (58-55) kapatmayı başardığı bir boşluk. Çok faul yapan Jokic, Denver’ın tekrar havalanmasını engelledi ve son çeyreğin başında maç tam dengedeydi (84-82), ancak Sırp’ın dönüşü dengeyi şimdiden Pazartesi günü kutlama yapabilecek olan konuklara kaydırdı. başarı.

LeBron hakemi eziyor ve dudağını kırıyor

Maç sırasında Lebron James yanlışlıkla birinin üzerinden geçti hakemlerdudağını ayırmak İkinci çeyreğin sonlarına doğru yaşanan olay, 38 yaşındaki oyuncunun ani bir yön değişikliğiyle tüm kontrolü eline alması. Scott Foster, NBA’in en deneyimli muhbirleri arasında. James, şaşkına dönen ve faulü çalan kişinin hakem olduğunu anlamadı, ancak Foster’ı fark ettikten sonra özür dilemek için: “Benim hatam, ilerliyordum,” dedi oyuncu ona. Doktorlar tarafından kurtarılan Maryland’li 56 yaşındaki hakem, “Rahatlayın, anlıyorum” diye yanıtladı. O zaman kim şaka yaptı: “Bunu 25 yıldır yapmayı bekliyordun, değil mi?”

“Bunu 25 yıldır yapmak istiyorsun.”

Scott Foster, LeBron’dan şut çektikten sonra kanlar içinde kaldıktan sonra LeBron James’e mi?pic.twitter.com/TDUn4wvNPM

— ClutchPoints (@ClutchPointsApp) 21 Mayıs 2023

konular