Ettore Messina heyecanı bırakıyor: “Olimpia Milano’ya korkaklar karşı çıktı. Mourinho’yu seviyorum ve onlara kazandığım 35 şampiyonluğu hatırlatıyoru

kunteper

Global Mod
Global Mod
Bu bir Ettore Messina Zaferden sonra öfkeli olan kişi Avrupa Ligi üzerindeEfebasın toplantısında yaşadığı karmaşık anları anlatmaya gidiyor Olimpia Milan. Koç, Assago Forum’da bulunan küçük bir azınlık olan protestoculara sertçe sertçe bakıyor. “Bu senin gibi olman gerektiği gibi değil Mourinho” diye açıklıyor koç “ama buradaki tüm bilim adamlarına, adınızı ve soyadınızı söylemeden size hakaret eden tüm korkaklara, tüm bu iğrenç insanlara, Mourinho gibi davranıp onlara ailem gibi ’35’ demek isterdim. başlıklarMesleğimde sezon başına birden fazla şampiyonluk. Dürüst olmak gerekirse yoluma devam ediyorum. Ancak oyuncular için antrenöre güven önemlidir, çünkü o zaman birlikte ilerlemeye devam ettiğimizi ve işleri daha iyi yapmaya çalıştığımızı biliyorlar. Ve belki de sonunda, çok zorlu bir yılda bile, geçen seneki gibi kazanacağız. Dışarıdakiler için değil, oyuncu için önemli. Benim için Bay Armani’nin takıma ve takımın kendisine olan saygısı önemli.” Olimpia, Euroleague sıralamasında alt sıralarda ve Serie A’da sekizinci sırada yer alıyor.

Basketbol, Euroleague: Olimpia Milano Efes’e yeniden gülümsedi, 92-76

kaydeden Fabrizio Lorenzi

16 Kasım 2023

Konular