Belgrad’daki katliamda ölenlerin cenaze masraflarını Donciç, ailelerini ise psikologlar karşılayacak

kunteper

Global Mod
Global Mod
yıldızı Dallas Mavericks, Luka Doncicmasraflarını karşılayacak cenaze dan kurbanlar Belgrad’daki okul saldırısının. Sırp polisi raporlarına göre, babasının iki tabancasını çalan 13 yaşındaki bir çocuk sekiz öğrenci ve bir güvenlik görevlisini öldürdü. Kulübün en iyi oyuncularından biri Twitter’da “Sırbistan’daki trajik okul saldırısı ve aralarında masum çocukların da bulunduğu can kaybından dolayı kalbim kırıldı.” NBA. Saldırıdan etkilenen öğrencilere, öğretim üyelerine ve ailelere hem acil hem de uzun vadede destek olmak istiyorum” dedi. Babası tarafından Sırbistan ile bağlantılı olan Sloven, daha sonra “ayrıntılar daha net bir şekilde ortaya çıktıkça kurbanları en iyi nasıl destekleyebileceği konusunda bilgi sahibi olmak için vakfı aracılığıyla güncellemeler istemeye kararlı olduğunu ve bunu yapmaya devam edeceğini” iddia etti.

Belgrad, bu zor zamanda hepinizi destekliyorum ve yanınızdayım. çekici @LD77Vakfı Vladislav Ribnikar İlköğretim Okulu’ndaki silahlı saldırıdan etkilenen öğrencilere, öğretim üyelerine ve ailelere destek olmanın hem acil hem de uzun vadeli yollarını araştırıyorum.

—Luka Doncic (@luka7doncic) 4 Mayıs 2023
Jokiç: “Sırbistan’da masaj hiç görülmedi”

Sırp da derinden etkilendi Nikola Jokiç. Yıldız, “Herkesin icabına bakılması gerekiyor” dedi. Denver Nuggets, aslen Sombor’lu, Belgrad’a 200 km. “Şu anda bu ailelerin yaşadıklarına çok üzüldüm. Sırbistan’da böyle bir olay hatırlamıyorum. Yok demiyorum, belki genel his bu ama doğru değil.” İki oyuncu, geçtiğimiz Perşembe günü Belgrad’ın güneyindeki Mladenovac’ta sekiz kişinin daha hayatını kaybettiği ikinci silahlı saldırı öncesinde konuştu.

konular