Basketbol, Ricky Rubio duruyor: “Akıl sağlığıma dikkat etmem gerekiyor”

kunteper

Global Mod
Global Mod
Zihinsel sorunlar başka bir spor yıldızını durmaya zorlar. vakalarından sonra Naomi Osaka teniste ve Simone Biles (müsabakalara yeni döndü) jimnastikte bu kez İspanyol basketbolcu Ricky Rubio rekabetçi faaliyetin durduğunu duyurmak. Cleveland Cavaliers’ın 32 yaşındaki oyun kurucusu, İspanya ile Endonezya, Japonya ve Filipinler arasında Ağustos ayının sonunda yapılması planlanan Dünya Basketbol Kupası’nı kaçıracak. Rubio yaptığı açıklamada, “Akıl sağlığımı korumak için profesyonel faaliyetlerimi durdurmaya karar verdim. Federasyona aldığım tüm destek için teşekkür etmek istiyorum ve bu anlarla yüzleşebilmem ve zamanı geldiğinde daha fazla bilgi verebilmem için özel hayatıma saygı gösterilmesini rica ediyorum.”

tr #LaFamilia, her zaman, insanlar sonuçlardan önce gelir. Ricky’yi sevdiğim ve desteklediğim tek şey ve şeffaflığı ve bir kez daha örnek teşkil etme yeteneği sayesinde bana hayran olduğum. https://t.co/UCkAYkIffk

— Sergio Scariolo (@sergioscariolo) 5 Ağustos 2023
İspanya federbasket Rubio’ya “saygı, hayranlık ve sevgi” ifade etmek istedi; “‘Familia’ her zaman oyuncunun yanında olacak.” Katalan oyun kurucu, Cavaliers’ta geçirdiği ciddi diz sakatlığı nedeniyle son Avrupa Şampiyonası’nda ‘Red Furies’ ile geri dönmüştü.

konular