Toplama, çıkarma, çarpma, bölme. Sonuç her zaman 33’tür, sayısı Nikola Mirotikİspanya pasaportuna sahip Karadağlı şampiyon henüz yeni evlenmiş.Olympia Milano Avrupa’nın yarısında büyük isimler tarafından kovalandıktan sonra. Armani, sosyal ağlarda eski imzayı resmi olarak ilettiği bir sayı oyunudur. Barselona. “Mirotic’in ilk sözleri, Olimpia Milano olan bu büyük ailenin bir parçası olduğum ve bu takımı ve bu prestijli kulübü her zamankinden daha rekabetçi hale getirmeye yardım edebildiğim için mutluyum. Güveni ödüllendirmek için elimden gelenin en iyisini yapacağım. O Armani Ve Dell’Orco bana kanıtladılar. Başlarken tanıştığım Messina için tekrar oynayacağım için de çok mutluyum. Eminim gelecek sezon eğlenceli bir sezon olacak ve taraftarlarımız bizimle gurur duyacak.”
Armani: “Mirotik oyuncu ve özel insan”
Başardığı piyasa darbesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren de Armani’nin kendisiydi. “Mirotic’i Milano’ya getirme olasılığı ortaya çıktığında, Leo Dell’Orco ve ben birbirimize bu fırsatı gerçeğe dönüştürmek için ilkelerimize saygı duyarak mümkün olan her şeyi yapmamız gerektiğini söyledik. Mirotic, kanıtlanmış niteliklerin şampiyonu ve özel bir kişidir. Kulübün bir numaralı başkanı, sahada ve saha dışında hep birlikte yaptığımız harika işlerle yıllar içinde oluşturduğumuz güvenilirlik sayesinde onu kazanmayı başardık dedi. Onu Olimpia’ya getirmek, hayranlarımızın takdir edeceği bir hediye ve tüm takım için harika bir fırsat.”
konular
Armani: “Mirotik oyuncu ve özel insan”
Başardığı piyasa darbesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren de Armani’nin kendisiydi. “Mirotic’i Milano’ya getirme olasılığı ortaya çıktığında, Leo Dell’Orco ve ben birbirimize bu fırsatı gerçeğe dönüştürmek için ilkelerimize saygı duyarak mümkün olan her şeyi yapmamız gerektiğini söyledik. Mirotic, kanıtlanmış niteliklerin şampiyonu ve özel bir kişidir. Kulübün bir numaralı başkanı, sahada ve saha dışında hep birlikte yaptığımız harika işlerle yıllar içinde oluşturduğumuz güvenilirlik sayesinde onu kazanmayı başardık dedi. Onu Olimpia’ya getirmek, hayranlarımızın takdir edeceği bir hediye ve tüm takım için harika bir fırsat.”
konular