Basketbol, İtalya Porto Riko’yu yener. Datome için ne parti: “Unutulmaz”

kunteper

Global Mod
Global Mod
Pek çok hazırlık maçında beşinci galibiyet ai Dünya Kupası Italbasket için Gianmarco Pozzecco. Ravenna’da Azzurri yendi Porto Riko Kaptan İtalya formasıyla son dakikalara kalan maçta 98-65 Gigi Datome ev halkının önünde. Datome sezon sonunda emekli olacak ve onun için Asya’daki Dünya Kupası, 193 maça çıktığı İtalyan milli takımıyla son büyük randevusu olacak.

Datome: “Unutulmaz bir parti”

İtalya’nın mükemmel sağlık durumunu doğrulayan yuvarlak ve inandırıcı bir zafer. 40 dakikalık oyundan önce, oyun sırasında ve sonrasında, Pala De Andrè’deki 4.000 kişinin kesintisiz olarak desteklediği ve teşekkür ettiği Kaptan’a sevgi dolu saygılar. Siren çaldıktan 80 saniye sonra takım arkadaşları ve teknik ekibin kucağında sahadan ayrıldı. “Bu gece harika duygular ve unutulmaz bir parti. Kariyer yolculuğum çılgıncaydı, çok eğlendim. Yıllar boyunca bana yardım eden herkese teşekkür ederim, İtalya’daki son gezi harikaydı. Ama şimdi odaklanmamız gerekiyor.” Dünya Kupası’nda bu grup harika: Manila’daki ilk çıkışımızdan bizi ayıran günleri sayıyoruz”.

Dünya Kupası için 12

Maçın sonunda Pozzecco son iki kesintiyi yaptı (Tomas Woldetensae ve Guglielmo Caruso) ve 12’yi Filipinler’deki Dünya Kupası için resmileştirdi: Marco Spissu, Stefano Tonut, Nicolò Melli, Simone Fontecchio, Giampaolo Ricci, Matteo Spagnolo, Achille Polonara, Mouhamet Diouf, Luca Severini, Gabriele Procida, Alessandro Pajola ve Luigi Datome.

mavi program

Azzurri, 16 Ağustos Çarşamba günü Roma’da Acqua Acetosa Olimpik Eğitim Merkezinde buluşacak. Asya’ya gidiş 17 Ağustos’ta planlanıyor. Dünya Kupası ilk maçından önceki son iki hazırlık maçı için Çin’de Shenzhen’de mola verin. 20 Ağustos’ta Brezilya’ya karşı (İtalyan saati 9.00) ve 21 Ağustos’ta Yeni Zelanda’ya karşı (İtalya saati 11.30). 25 Ağustos’ta, Manila’daki 55.000 kişilik muhteşem Filipin Arena’da Angola’ya karşı ilk dünya şampiyonası maçı (10:00). Azzurri, ikinci gün Dominik Cumhuriyeti’ne (10:00, Araneta Coliseum) ve üçüncü gün ev sahibi Filipinler’e (14:00, Araneta Coliseum) meydan okuyacak.

konular