Basketbol, Fontecchio ayak ameliyatı geçiriyor: Temmuz ayında milli takımla oynanacak Olimpiyat öncesi maçları kaçıracak

kunteper

Global Mod
Global Mod
Temmuz ayı başındaki turnuvada teknik direktör Pozzecco liderliğindeki İtalyan milli basketbol takımının Paris 2024'e geçiş hakkı kazanması beklenen İtalyan milli basketbol takımına kötü haber geldi. Aslında Azzurri, Simone Fontecchio'suz idare etmek zorunda kalacak. 28 yaşındaki Detroit Pistons kanat oyuncusu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda, “17 Mart'ta sol ayağımda yaşadığım sakatlığın ardından sezonun son maçlarında oynamamı engelledim. Sorunu daha çabuk atlatabilmem için ameliyat iyi geçti ve şimdiden iyileşme aşamasındayım.”

“Maalesef bu durum, bu yaz Porto Riko'da yapılacak Olimpiyat Öncesi Olimpiyatlarına katılmama neden olacak. Milli takımdan vazgeçmek benim için büyük bir hayal kırıklığı, özellikle olimpiyat gibi önemli bir hedefle bu yıl tekrar sahaya çıkıp mavi mayoyu temsil etmeyi çok isterdim. Şu anda bana büyük destek veren Detroit'e ve milli takıma teşekkür etmek istiyorum. Her zaman olduğu gibi, erkeklerin ilk taraftarı olacağım ve tüm takım arkadaşlarıma ve personele en iyisini diliyorum.”