Basketbol, Euroleague: Olimpia yine mağlup oldu, Maccabi Tel Aviv Milan’ı 98-90 kazandı

kunteper

Global Mod
Global Mod
Savunmasız ve savunulamaz bir Armani için yuh. Kötü düşünülmüş, dengesiz, Kıbrıs’taki savaş ve sürgün nedeniyle hüsrana uğrayan Maccabi’nin rüzgârlarını dizginlemekten aciz, yine de sahanın Milano yarısının ustası ve her zamanki gururun sağlıklı bir taşıyıcısı. Pazar günü Pesaro’nun aldığı 90 puan ve geçen perşembe günü Berlin’de aldığı 85 puanın ardından toplanan 98 puan, çok hızlı koşan bir basketbol takımında üç büyük oyuncuyla oynamak için tasarlanan “ağır” Olimpia’nın tüm sınırlamalarını ortaya koyuyor. onlara. Oyun kurucular (Lo ve korkunç Pangolar) ve guardlar yaratamıyor, yakın geçmişin liderleri (Hall, Melli ve Hines) cansız ve kenarda görünüyorlar ve her şey Kalkanların, Mirotic’in icadına indirgeniyor , Voigtmann’dan. Zahmetli bir bölge savunması Armani’yi düşünmeye zorladığında hayaletler yüzeye çıkarken Brown ve arkadaşları acı veren yerini ısırıyor: İsrailliler, sürekli korumasız olan Milan bölgesinde 39 atıştan 27’sini atıyor.
Ve “Messina defol git”, “utanç” ve “istifa” gibi benzeri görülmemiş koro, Forum ile teknik direktör başkan arasındaki ilk ayrılığı belgeliyor. “Taraftarların hayal kırıklığını anlıyorum, sezonun farklı beklentilerle başladığını kabul ediyor. Savunma antrenörü olarak geçiyorum ve bunları görmek beni küçük düşürüyor. Adam tarafından mağlup edilmemek için rekabetçi bir tutum olmadığından endişeleniyorum: uzun adamlarımız pozisyon dışında çünkü çok fazla kolay giriş yapıyoruz. Birbirimize yardım etme ya da koruma arzusu görmüyorum.” Ve Perşembe günü Mike James’in Monaco’su geliyor. “Çılgın hücumculardan oluşan bir ekip”, diye kabul ediyor Messina, “eğer böyle savunursak 120 sayı alırız. Bakmalıyız. farklı yollar için maçı inceleyin, birbirinizle konuşun”.

Euroleague’in evinde aldığı ilk yenilgi, ödenmesi gereken çok yüksek bir bedel: İlk beş maçta alınan 2 puan, Virtus Bologna ve Reyer Venezia’nın 4 puan gerisinde olan ve şampiyonlukta da mücadele eden bir takım için ilk kısmi kınama. Ve Olimpia, kimseyi savunmadıkları ve yüzdelerin (ikide %70, üçte %100) yanıltıcı olduğu penaltı atışlarının ilk çeyreğinde (32-25) bile oyunu anında yanlış anladı. Kaçmanın yolu bu değil çünkü savunmada kayıpta olsa da atletik ve yetenekli Maccabi, silahlarına hız veriyor ve kendine güveniyor. Milan 37-27 ile maksimum avantaja ulaşıyor ancak iki bölgede Poythress kelebekleri uçuşması, Pangos’un gölgesinden korkması ve Lo’nun yumurta kabuklarıyla oynaması ile asla sağlamlık izlenimi vermiyor. Colson ve Cleveland, Rivero ve Nebo rakiplerinin önüne geçerek Maccabi’yi uzun molada iletişim halinde tutuyor: Pek de dolu olmayan bir Forumda 52-50 (İsraillilere karşı koro olmadan 8.225, çok şükür) ve asla son eğriler hariç sıcaklık.

Topu öne doğru hareket ettirmeyen, Shields ve Voigtmann’ın ellerine çok erken güvenen, Brown ve Blatt’ın ikili mücadelesine karşı hiçbir zaman önlem almayan Armani öyle değil. Messina, ilk 28 dakika boyunca yedek kulübesinde fetiş Hines’a başvurdu ve eski Kyle’ın iki top çalması, her zaman kısa olan savunma battaniyesini uzatmaya çalıştı. Ve dörtte üçü atılan 72 sayının ardından, son çeyrekte top kayıplarının, reddedilen şutların, son 5 saniyeye kadar durdurulan hareketlerin ve Kattash’ın bölgelerine yönelik yanlış okumaların acısıyla dolu olması mantıklı. Son temasta Mirotic ve Shields’ın üçlükleri (37. dakikada 84-85) neredeyse tesadüfen geldi. Ben kitabesiyim. Oradan sorumlu olan Brown, Milan’ın başka bir sezona yeniden başlaması için sadece kendisine değil ihtiyaç duyacağı oyun kurucuya sahip. Bu zaten bir Mortirolo gibi yokuş yukarı görünüyor.
Messina, “Sahanın yarısını koruyan defansif kimliğimizin ortadan kaybolması endişe verici” diye bitiriyor. Utanç verici. Çok çalışmanız ve düzeltmeler yapmaya çalışmanız gerekiyor.” Piyasada da mı? Günümüzde bu kaçınılmaz.

Armani-Maccabi 90-98
ARMANI: Lo 6, Shields 22, Mirotic 24, Voigtmann 18, Melli 5 – Pangos 4, Hall, Tonut 2, Ricci, Poythress 7, Hines 2. Antrenör: Messina
MACCABI: Brown 20, Cleveland 15, Colson 16, Webb 6, Nebo 14 – Di Bartolomeo, Blatt 4, Menco, Cohen 2, Sorkin, Rivero 21. Antrenör: Kattash