Basketbol, Euroleague: Olimpia Milano yine yavaşladı, Panathinaikos Forum’a taşındı

kunteper

Global Mod
Global Mod
Olimpia finalde Panathinaikos’a 68-76 yenilerek Euroleague’deki onuncu mağlubiyetini aldı. Çok sayıda eksik olmasına (Mirotic, Lo ve Ricci) ve Billy Baron’un fiziksel durumunun mükemmel olmamasına (maçın ardından basın odasında teknik direktör Messina’nın da itiraf ettiği gibi) rağmen, maçın büyük bir bölümü için iyi bir Milan’dı. Geri dönen Napier’in en azından 2 Ocak’a kadar (Olympiacos karşısında Atina’ya dönmeden önce) sahaya çıkması imkansızken, Pazar günü LBA’de Cremona’ya karşı ilk maçına çıkabilecek (bugün düzenli olarak kayıt yaptırdı). İlk yarı 41 sayı ile sona erdi, kısmi skorlar ve Voigtmann ile Lessor arasındaki basket mücadelesi sırasında Melli double-double ile flört etti (20. dakikada 5+7). İkinci yarıda Panathinaikos, dördüncü periyodun başlangıcı dışında her zaman öndeyken, EA7 61-59 öndeydi, ancak Nunn’ın yetenekli ve “bozuk oyun” oyununa, uzak mesafeden şut atarak çare bulamadılar (31 üzerinden 8). . 48 saat önce, şu anda şampiyonluğun zirvesinde olan Asvel’e karşı kazanılan zaferin devamlılığını sağlayamamak utanç verici, Vanoli Cremona 24’üncü Pazar günü saat 12:00’de sahaya çıkıyor; 28 Perşembe günü ise Avrupa’daki ilk turu kapatmak için Baskonia’ya karşı yeni bir iç saha maçı oynanacak.

İlk Çeyrek (24-22): Flaccadori’nin becerikliliği ve Yunanlıları savunmada birbirine bağlamama yeteneği, bunlar ilk dakikaların bileşenleridir; Olimpia önemli bir dengenin ardından (5’te 9-9) Melli’ye de teşekkür eder (5 sayı ve 6). Ribaundlar) skor 21-13’e uzanıyor, ancak 9’a 0’lık bir arayla Yunanlılar, Shields’ın sirendeki üçlüsünden (24-22) önce burunlarını öne geçirdiler.

İkinci Çeyrek (17-19): Kırmızı beyazlılar potaya giden yolu bulamayınca Panathinaikos bu kez 10-0’lık bir başka kısmi skorla 24-32 öne geçti. Ancak Armani, Voigtmann’ın üçlüsü ve Tonut’un serbest vuruşları sayesinde anında 9-0’lık skorla karşılık verdi (6 sayı). arka arkaya) yeni sollama için 33-32. Bir yanda EA7’den Alman uzun adam (12 sayı) ve diğer yanda Lessor (yine 12 sayı), ikinci çeyrekte maç içinde bir maç oynayan ve 41 sayı berabere biten maç son derece keyifli olmaya devam ediyor. .

Üçüncü Çeyrek (15-18): Grant’in ilk üçlüğünün (41-44) ardından, konuk takım üçüncü çeyrek boyunca öne geçti, hatta Juancho’nun iki serbest atışıyla (28’de 48-55) 7 sayılık öne geçtiler, ancak Milan neredeyse her zaman temas halinde kalmayı başarıyor; Olimpia yedek kulübesinde bir antrenör olmasına rağmen, sonunda Hines’in attığı iki serbest atışla son on dakikaya 56-59 önde girdiler.

Dördüncü Çeyrek (12-17): Bortolani kornerden skoru eşitledi (59-59) ve Poythress onu geçti (61-59), ancak bu Olimpia’nın son avantajı olacak, ekolayzırı sondan 5′ ile eşit bulan, ancak 6. 0’ın belirleyici olduğunu kabul eden Olimpia’nın son avantajı olacak. Bu onları Avrupa’daki onuncu yenilgiye mahkum ediyor. Shields (68-71) maçı yeniden başlatma umudunu artırmaya çalışıyor, ancak Nunn, Sloukas’ın turnikesinden önce maçı başka bir bombayla (68-74) kapatıyor ve sonuç skoru 68-76’ya getiriyor.

Ettore Messina (EA7 Milan’ın teknik direktörü): “Futbolcular rekabetçi bir oyun sergilediler. Ben bu maçı bir geri adım olarak görmüyorum, yorgunluktan mı, yoksa savunmanın çok fiziki olmasından mı kaynaklandığını bilmiyorum ama biz sabrımız kalmadı, alana hücum etmeden 3 sayılık atışlara sığındık. Baron’a teşekkür ediyorum çünkü oynayacak durumda değil, oynamak ve takıma yardımcı olmak için ağrı kesici aldı, sonunda onu tekrar sahaya çıkaramadım. Takım son 3’e kadar mücadele etti ve rekabetçiydi ancak bazı iyi şutları kaçırdık. Performansımla ilgili fikrimi değiştirmeyeceğim ve Shabazz’ın gelişiyle birlikte bazı sakatlıkları iyileştirmeyi ve yılın başından beri yaptığımız gibi spor salonunda çalışmaya devam etmeyi umuyoruz.”

EA7 MİLANO – PANATHINAIKOS 68-76 (24-22; 41-41; 56-59)
EA7 MILAN: Shields 13, Voigtmann 12 ve Flaccadori 10.
PANATHINAIKOS: Nunn 17, Kiralayan 16 ve Hibe 10.